Saturday, July 15, 2017

Pluk een roos!

Wat neem je mee op je wandelvakantie in Nederland, behalve je wandelschoenen en je regenjas (al was die nu gelukkig helemaal overbodig)...? Nou een tas vol teken- en stempelspullen!!


Na de wandeletappes ben ik graag even bezig met "fröbelen", lekker mijn gang gaan zonder echt een plan te hebben. Vandaar dat er ook zo'n vracht meegaat, want hoe kan ik van tevoren nou weten waarmee ik aan de slag wil?!

Deze keer had ik zin om wat stempelsets van BadAss Stamp Studio mee te nemen, o.a. de Grunge Grunge-set en de set, die Marlene Meijer-van Niekerk speciaal voor het abonnement heeft ontworpen. Thuis was ik daar nog niet serieus mee bezig geweest, dus dit was dé gelegenheid. Het vierkante blok tekenpapier waarop ik tegenwoordig mijn mandala's maak zat ook in de tas en daarom was het enige wat ik bedacht, dat het dus maar een mandala moest worden.

Met potlood heb ik een eenvoudige cirkelverdeling gemaakt om de stempels op de juiste plaats te zetten. Voor de achtergrond én het stempelen heb ik de Ecoline Brush pennen gebruikt in de kleuren Magenta (337), Blauwviolet (548) en Hemelsblauw (578). Als finishing touch kwamen de Pigma Microns en de Glaze gelpennen van Sakura plus wat kleurpotloden goed van pas.

De rozen op het hoofd van het meisje doen me steeds denken aan het rijmpje:

Ben je boos
Pluk een roos
Zet hem op je hoed
Dan ben je morgen weer goed!

Dat heb ik er eerst met potlood omheen geschreven en met een kleine aanpassing paste het precies twee keer om de mandala heen!

Zo is de mandala uiteindelijk geworden:


Hier nog even een detail:


Ik ben heel benieuwd, wat jullie ervan vinden!1 comment:

  1. MEN COWBOY WESTERN LEATHER JACKET is one of the unique additions to our premium leather products. It is made in genuine suede leather with perfectly cut equal size fringes. We have wide variety of designs in western Jackets. We have almost all color option in these Jackets. WESTERN LEATHER JACKET is hand crafted with quality beads work. These jackets will give you an attractive look. We have custom tailoring options as well. The garment you’ll receive will be of exact measurement that you’ll choose from the size chart.

    https://mready.co/product-category/men/western-leather-jacket/

    ReplyDelete